To wydarzenie otwarte dla wszystkich, nie tylko pacjentów ze stomią, ale także ich bliskich oraz tych, którzy pragną zgłębić temat i podzielić się własnymi historiami. Za nami ostatnie w tym roku spotkanie z cyklu "sTOmia - Nie Tabu".

Ostatnie spotkanie wzbogaciło nasze doświadczenia, skupiając się na tym, jak celebrować Boże Narodzenie, dbając jednocześnie o zdrowie. Dyskusje dotyczące karpia w różnych postaciach czy pierogów z kapustą i grzybami otworzyły pole do wymiany pomysłów na świąteczne smakołyki, dostosowane do specjalnych potrzeb pacjentów.

Dziękujemy Małgorzacie Kozłowskiej i Angelice Mańczuk, dietetyczkom z Białostcokiego Centrum Onkologii, za inspirującą prezentację i przydatne wskazówki dotyczące zdrowego odżywiania podczas Świąt. Ich rady z pewnością pomogą w cieszeniu się smacznymi posiłkami bez obaw.

Nie zapominamy także o warsztatach kosmetycznych, które dostarczyły nie tylko wiedzy, ale także ogromu radości. Jestesmy wdzięczni Mydlarni 4 Szpaki za te niezwykłe doświadczenia.

Dziękujemy również personelowi Colorectal Cancer Unit za wsparcie w organizacji tego spotkania, a wszystkim uczestnikom za ich niezwykłe zaangażowanie i znakomite humory.

Wszystkim życzymy zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt. A w 2024 roku zapraszamy na kolejne spotkanie "sTOmia - Nie Tabu".

  • stomia_188
  • stomia_288
  • stomia_388
  • stomia_488
  • stomia_588
  • stomia_688
  • stomia_788
  • stomia_888
  • stomia_988
We use cookies

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.